Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Ida Paul & Kalle Lindroth

la 23.9.
K-18
Tavastia-klubi
19.00 Ovet
20.30 Ida Paul & Kalle Lindroth

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 29,50 €
Aika: Ovet klo 19:00

Suomen ihastuttavin duo Ida Paul & Kalle Lindroth julkaisi marraskuun 2022 alussa kolmannen kokopitkän albuminsa Koko maailma meidät näkee.

Albumilta löytyvät jo julkaistut singlet Hypoteettinen koira, kultarajaa lähentelevä ja radiolistan sijalle 26 kivunnut Mä mietin sua sekä usean radion soittolistalta tälläkin hetkellä löytyvä Autiomaa. 

Lähes seitsemän vuotisen uransa aikana Ida ja Kalle ovat julkaisseet tuplaplatinaa ja platinaa myyneet debyytti- ja kakkosalbumit, lukuisia kultaa, platinaa ja tuplaplatinaa rikkoneita kappaleita (Hakuammuntaa ja Parvekkeella ovat striimanneet peräti 10 miljoonaa kertaa), ansainnut 4 Emma-ehdokkuutta sekä kerryttänyt laajan ja sitoutuneen fanikunnan, joka kiertää duon keikoilla ympäri Suomen.


Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!


Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!