Event

Semifinal Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

St. Aurora

pe 11.8.
K-18
Semifinal
20.00 Ovet
21.00 St. Aurora

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 12 €
Aika: Ovet klo 20:00

ST. AURORA SAAPUU SEMIFINALIIN! 

St. Aurora on helsinkiläinen alternative rockia soittava yhtye, joka yhdistelee 2000-luvun punkrock-vivahteita metalcoreen ja moderniin rockiin. Melodramaattisen taiteelliset kappaleet toimivat vastapainona lavalla todistettavaan villiin sirkukseen, jossa päät ovat irti ja sukat väärissä jaloissa.

Yhtyeen uusi single "Hold the Line" noteerattiin myös brittijätti Metal Hammerin toimesta, kun he lisäsivät sen vuoden parhaimpien julkaisujen listalle.

Yhtye on myös juuri tehnyt sopimuksen pelijätti CD Projekt Redin kanssa, ja heidän tuleva sinkkunsa "going to heaven" tullaankin julkaisemaan Cyberpunk 2077: Phantom Liberty -pelin yhteydessä.

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!