Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

SF-Blues

pe 14.7.
K-18
Tavastia-klubi
20.00 Ovet
21.00 SF-Blues

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 30 €
Aika: Ovet klo 20:00

Ensi kesäksi 2023 omien sooloprojektiensa kanssa ahkeroivat Heikki Silvennoinen, Pepe Ahlqvist ja Dave Lindholm ovat päättäneet raivata tilaa kalentereistaan päästäkseen tekemään perinteisiä tanssilava-, klubi- ja musiikkifestivaalikeikkoja SF-Bluesin nimissä. Tukena tulevilla kesäkeikoilla ovat rumpali Harri Ala-Kojola, basisti Mikko Löytty ja laulaja-kosketinsoittaja Jukka Gustavson. Edellisen kerran SF-Blues nähtiin keikkailemassa kesäaikaan viitisen vuotta sitten. Illan aikana nähdään myös erikoisvieras Eero Raittinen

Maalis-huhtikuussa 2022 legendaarinen SF-Blues teki menestyksellisen 20-vuotisjuhlakiertueen ympäri Suomea. Kahteenkymmeneen vuoteen mahtuu tähän mennessä kaiken kaikkiaan yhdeksän konserttikiertuetta ja lähes 200 keikkaa.

Niin 50-vuotisjuhlakiertueen kuin edellistenkin kiertueitten matka on tavalliseen tapaan kulkenut konserttitalosta toiseen maamme isoimmissa kaupungeissa, mutta kesällä 2023 myös muualla kuin kaupungeissa asuvilla SF-Bluesin ystävillä on tilaisuus päästä näkemään suosikkinsa livenä tanssilavoilla, klubeilla ja musiikkifestareilla.

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!


Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!