Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Käärijä

pe 9.6.
K-18
Tavastia-klubi
19.00 Ovet
20.30 Käärijä

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 20 €
Aika: Ovet klo 19:00

Vaihtoehtorapin mielenkiintoisin nouseva nimi Käärijä on kerännyt omintakeisella tyylillään kuulijakuntaa niin keikoilla, somessa kuin suoratoistopalveluissa – ja kehityskäyrä on ollut koko ajan nousujohdanteinen.

Käärijän single Cha Cha Cha rikkoi ennätyksiä jo ensimmäisenä päivänä julkaisustaan. Kappale rikkoi UMK-kilpailukappaleiden ensimmäisen päivän striimiennätyksen 147 000 striimillä. Kappale ylsi huimasti Spotifyssa TOP50-listan 2. sijalle. Video keräsi katseluita YouTubessa julkaisupäivän aikana 225 000 katselukertaa ja Yle Areenassa peräti 500 000 toistoa.

Tämän pottatukkaisen herrasmiehen energialla lämmittäisi vaikka koko Etelä-Suomen talot talven ajaksi, ja tämä tullaan varmasti huomaamaan helmikuun show’ssa. Ja artisti lupaileekin, että luvassa on jotain sekopäistä ja unohtumatonta. Käärijä ei mielellään lokeroidu tiettyyn genreen, vaan luo monipuolista ja mielenkiintoista omaa tyyliä ottamalla vaikutteita häntä inspiroivista soundeista.

Käärijä nähdään myös ensimmäistä kertaa Tavastialla perjantaina 9.6.2023. Luvassa on takuuvarma paidaton megashow!

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!