Event

Semifinal Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Rebekka Holi, Lätsä, Karri Lehtonen & Hautajaismuusikot

la 3.6.
K-18
Semifinal
19.00 Ovet
19.30 Karri Lehtonen & Hautajaismuusikot
20.15 Lätsä
21.15 Rebekka Holi

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 12 €
Aika: Ovet klo 19:00

Rebekka Holi & Yhtye
Rebekka Holi on Helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, joka on bändeineen villinnyt ja liikuttanut ihmisiä ympäri Suomen jo vuodesta 2018. Syyskuussa 2021 bändi julkaisi 12 biisiä sisältävän esikoisalbuminsa ”Posliinijättiläinen”. Rebekka Holin kappaleet ovat viisaita mutta suorasukaisia rock-ralleja, jotka lohduttavat elämän herkillä hetkillä.


Viisaan suorasukaisissa kappaleissa hissuttelu ja tuuttaus kiertyvät luontevasti yhteen. Bändi rakastaa esiintymistä ja on parhaimmillaan livenä. Aivan vasta Booa Musicille signatun artistin ensimmäinen sinkku kakkoslevyltä tulee ulos huhtikuussa 2023.

Lätsä (soolo)
on lahjakas uuden polven lauluntekijä, jota on tyylillisesti verrattu vanhoihin suomi-rockin mestareihin kuten Dave Lindholmiin ja J. Karjalaiseen. Vahvat sanoitukset, rosoinen ja tunnistettava soundi sekä raikas ote tavoittavat jotain ajatonta. Lätsän erinomaisen vastaanoton saanut debyyttialbumi julkaistiin syyskuussa 2020 (Helmi Levyt & Joteskii Groteskii). Helmi Levyt julkaisee yhtyeen odotetun toisen albumin syyskuussa 2023.

Bändin singlet ovat soineet YleX:n, Radio Suomen ja Radio Helsingin lisäksi Spotifyn isoilla New Music Friday ja Suomirock tänään -soittolistoilla. Lätsää on kuultu yhteiskeikoilla mm. Antti Aution, Tuomari Nurmion, Litku Klemetin, Jukka Nousiainen & Kumpp.:in Räjäyttäjien, Joose Keskitalon, Laura Moision, Hulda Huiman, Joni Ekmanin ja Panssarijunan kanssa. Monialainen taiteilija on valmistunut Teatterikorkeakoulusta ja toimii musiikin lisäksi esitysten ja kuvataiteen parissa.

Helsingissä asuvan laulaja-laulunkirjoittajan Lauri Mattilan taiteilijanimeä Lätsä kantavalla debyyttilevyllä aika pysähtyy. Kasaan on kursittu paketillinen sielukasta ja herkkää folk rockia, jossa Neil Young -estetiikka on vahvasti läsnä.” ****

– Virpi Suomi, Soundi 8/2020

Karri Lehtonen & Hautajaismuusikot

Karri Lehtonen on helsinkiläinen laulunkirjoittaja. Lehtonen on tarinankertoja, jonka lauluissa kuljetetaan kuulijaa pankkiryöstöntilanteesta, paikallisen karaokebaarin Bohemian Rhapsody -tulkinnan kautta hautajaisiin, jossa manalan portit aukeavat. Musiikillisesti Lehtonen ei halua naulata tyyliään yhteen lokeroon, vaan leikittelee rohkeasti eri tyylien kanssa.

Lehtonen on välitön ja ennen kaikkea positiivisia viboja huokuva esiintyjä, joka vetää helposti katsojan hymyn huulille. Tämä näkyy erityisesti hersyvissä välispiikeissä. Vuorovaikutus yleisön kanssa on Lehtoselle tärkeää ja se, että tunne välittyy. Lehtosen taustabändin nimi on Hautajaismuusikot. Bändi soittaa tiukasti ja tunteella. Välillä soitto vie kuulijan intiimeihin ja herkkiin tunnelmiin, toisessa hetkessä taas tunnelma räjäytetään kattoon ja bileet voivat alkaa.


SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!