Event

Semifinal Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

ellaella, NUPU

pe 2.6.
K-18
Semifinal
20.00 Ovet
21.00 NUPU
22.00 ellaella

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 12 €
Aika: Ovet klo 20:00ellaella

ellaella on uusi artisti Suomen musakentällä ja julkaisi huhtikuussa toisen singlensä. Hänen laulunsa kertoo hänelle erittäin henkilökohtaisista aiheista. Mielenterveys, tunteiden ääripäät, rakkaus ja intohimo ovat toistuvat teemat. Tuotannot vaihtelevat herkästä akustisesta energiseen ja dramaattiseen poppiin.

NUPU

NUPU soittaa suomenkielistä poppia. Biiseissä kuuluu kesä, melodraama, ensirakkaus ja se miten ihanaa ja pelottavaa on elää nuoruuttaan 2020-luvulla. NUPU on bändinä söpö ja sopivasti pehmo ja tietenkin supertaitava, eli tanssibileet kaikkien tunteiden läpi on taattu.

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!