Semifinal Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Club Mojo: Pastis, Sam Shingler

pe 12.5.
K-18
Semifinal
20.00
Ovet
21.00
Sam Shingler
22.00
Pastis
23.00
Club Mojo DJ's

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 16 €
Aika: Ovet klo 20:00

PASTIS

Helsinkiläisyhtye Pastis julkaisi odotetun kakkosalbuminsa Pastis Helmikuussa. Palkitun Lauri Elorannan tuottamalta levyltä huokuu nuorten aikuisten kokema kaipuu ja melankolia, mutta myös toiveikkuus, joita höystetään modernilla ja isolla soundilla.

Kokoonpanosta löytyy useampi lauluntekijä ja inspiraatiota kappaleisiin on haettu yhtyeen rakastamista, hyvinkin erilaisista, musiikkityyleistä.

Vaikutteita on saatu niin punkista, gospelista, hip hopista kuin jopa slaavilaisesta perinteestä, unohtamatta myöskään legendaarisia Rollareita. “Meiltä on hävinnyt se ajatus, että ei voitaisi soittaa jotain tietynlaista musaa. ‘Onko tää Pastista?’ – Sitä kysymystä me ei enää kysytty”, yhtye kertoo.

Euroopan kentille tähtäävä Pastis yhdistelee tyylikkäästi vaikutteita kitaravetoisesta indierockista halki vuosikymmenten. Jopa BBC Radio 6:lla soineet kappaleet rakentuvat tarttuvien melodioiden ja yhteislauluun houkuttelevien kertosäkeiden varaan. Tämä ajaton kaava on saanut jopa Helsingin Sanomat lataamaan ”huomattavia odotuksia tulevaa albumia kohtaan”.

SAM SHINGLER

Helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä Sam Shingler julkaisi vuonna 2020 ilmestyneelle ‘Strange Security’ -debyytilleen seuraajan nimeltään Boundaries. Suoratoistopalveluissa kolmena ep:nä julkaistu Boundaries on kuunneltavissa yhtenäisenä kymmenen kappaleen albumikokonaisuutena ainoastaan vinyylimuodossa. Albumilta on julkaistu kesän ja loppuvuoden 2022 aikana singlet ‘Utopia’, ‘Home’ ja ‘Boundaries’.

Mm. The Pansiesissa, Montevideossa ja Shadowplayssa vaikuttaneen Shinglerin henkilökohtaisia teemoja käsittelevä, ajaton indiepop on saanut innostuneen vastaanoton niin kotimaassa, kuin ulkomaillakin. Debyyttialbumi Strange Security löysi tiensä niin Radio Helsingin viikon levyksi, kuin useammankin musiikkivaikuttajan vuoden levyt -listalle.


SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!