Event

Semifinal Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Emmy June, AWA, Anna Lumo

pe 14.4.
K-18
Semifinal
20.00 Ovet
20.45 Anna Lumo
21.45 AWA
22.45 Emmy June

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 12 €
Aika: Ovet klo 20:00

Emmy June

Savuinen jazz-baari, valloittava bändisoitto ja sydämen asioita työstävä laulu - Emmy June on kotimainen laulaja-lauluntekijä, jonka roots-pohjainen indiepop tanssittaa, viihdyttää ja koskettaa. Vuodesta 2017 keikkailleen artistin musiikki on saanut vaikutteita popin eri aikakausilta, rockista ja soulista.

Artisti julkaisi 10.2.2023 debyyttialbuminsa The Spring, jota juhlistettiin loppuunmyydyllä levyjulkkarikeikalla Tina-klubilla Helsingissä 11.2. Bändivetoinen albumi työstettiin Hollywood House Studioilla monipuolisen tiimin voimin. Kaikki kappaleet ovat Emmy Junen käsialaa ja levyn on tuottanut Aapo Kauppinen.

Artistin kevätkiertue jatkuu toukokuuhun asti.

Bändi:

Emmy June ( Emmi Malinen)

Aapo Kauppinen

Jaakko Pöyhönen

Taneli Mikkola

AWA

AWA on tunnelmallista ja melodista poppia, jossa bändisovitukset ja suuret stemmalaulut ovat isossa roolissa. Kappaleiden keskeisimpinä aiheina ovat rakkaus, tunteiden käsittely ja itsetutkiskelu. AWA ammentaa vaikutteita ambient-musiikista, jossa tavoitteena on tunnelman luominen. Musiikillaan hän pyrkii välittämään erilaisia tunnetiloja ja tarjoamaan vertaistukea ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. Musiikki onkin aina ollut AWAn väylä kanavoida tunteita ja käsitellä vaikeita asioita, joista on hankala puhua ääneen. AWAn debyyttialbumilla “Satamieli” käsitellään muun muassa addiktiota, vanhemmuutta ja autismin kirjoa.


Anna Lumo

Anna Lumon musiikki on suomenkielistä poppia, jossa yhdistyvät elokuvamusiikin ja konemusiikin elementit. Anna maalaa sävellyksiä suurella pensselillä, mutta ottaa kirjoittaessaan suurennuslasin alle ne kohdat, joissa tuntuu. Musiikissa kuuluu elämän tunnekuohut ja kolhut, ja sielukas tulkinta myötäilee sävellysten eri tyylejä. Annalla on monisävyinen soundi ja esiintyjänä hän pitää yleisön otteessaan herkällä, mutta vahvalla otteella. Työn alla on parhaillaan EP, jolla saatetaan kuulijat matkalle elokuvallisten vuoristomaisemien kautta savuiselle klubille.


SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!