Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Litku Klemetti, Kristiina

la 8.4.
K-18
Tavastia-klubi
19.00 Ovet
19.45 Kristiina
21.00 Litku Klemetti

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 25 €
Aika: Ovet klo 19:00

Litku Klemetti on sekä laulaja-lauluntekijä Sanna Klemetin alterego että nelihenkinen yhtye. Nostalgiasta, progressiivisesta rockista, suomalaisesta iskelmästä ja italodiscosta vaikutteita ammentanut Litku Klemetti yhtyeineen on julkaissut yhteensä kuusi albumia, joiden kappaleita on striimattu miljoonia kertoja. Palkittu yhtye valmistelee seitsemättä albumiaan, jonka on määrä ilmestyä loppuvuodesta 2022.

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 5.5.2022 & 6.4.2023 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta (8.4.2023) ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 15.10.2022 mennessä.


Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus:

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!