Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

BBNO$ (CAN)

su 26.3.
K-18
Tavastia-klubi
19.00 Ovet
20.30 BBNO$

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 29,50 €
Aika: Ovet klo 19:00

KANADALAISRÄPPÄRI BBNO$ PALAA SUOMEEN

Juuri uuden ”bag or die” -albumin julkaissut kanadalainen bbno$ saapuu Suomeen! Jättimäisillä viraalihiteillään internetin sekaisin saanut supertuottelias artisti esiintyy Helsingin Tavastia-klubilla sunnuntaina 26. maaliskuuta 2023. Liput keikalle tulevat myyntiin perjantaina 28.10.2022 klo 10 Tiketissä.

Vancouverista kotoisin oleva 27-vuotias bbno$ (lausutaan baby no money) on nopeasti saavuttanut vahvan seuraajakunnan ja vakiinnuttanut asemansa yhtenä tämän hetken innovatiivisimmista hip hop -artisteista. Huumorilla höystetyistä biiseistään tunnetulla räppärillä on taito olla katsomatta maailmaa turhan vakavasta vinkkelistä ja hän tekeekin asiat aina vähän toisin kuin on totuttu.

Yhteensä yli 4 miljardia kuuntelukertaa striimauspalveluissa kerännyt bbno$ on tuttu erityisesti somessa trendanneista viraalihiteistään ”edamame” (feat. Rich Brian) ja ”Lalala” yhdessä Y2K:n kanssa. Parhaimmillaan Suomen virallisen singlelistan kärkikymmenikköön kohonnut ”edamame” sai seurakseen myös kotimaisen remix-version JVG:n ja NCO:n toimesta.

Koukuttavilla biiteillään ja nokkelilla lyriikoillaan mainetta niittänyt bbno$ on tehnyt yhteistyötä myös mm. Diplon, Yung Gravyn, Night Lovellin ja Rebecca Blackin kanssa. Ahkerasti ympäri maailmaa kiertänyt artisti on keikkaillut niin Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Aasiassa kuin Australiassakin.

Lokakuussa ilmestyneen ”bag or die” -albumin myötä bbno$ nähdään ensi keväänä ”BBNOEURO”-nimeä kantavalla kiertueella Euroopassa. Helsingin keikka on koko kiertueen ensimmäinen pysähdys. Edellisen kerran bbno$ on konsertoinut Suomessa kesällä 2022, kun kanadalaisartisti esiintyi hullaantuneelle festariyleisölle Tampereella Blockfesteillä.Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!