Event

Semifinal Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Tamara Luonto, Rokki-Mari

la 25.3.
K-18
Semifinal
19.00 Ovet
20.00 Rokki-Mari
21.00 Tamara Luonto

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 12 €
Aika: Ovet klo 19:00

TAMARA LUONTO

Alkuvoimainen helsinkiläisyhtye soittaa garagepopiksi tai -rokiksi luonnehdittua romanttisrealistista musiikkia. Timanttisia popkoukkuja ja vaarallista tunnelmaa.
Debyyttilevy Honeymoon ilmestyi viime marraskuussa. Aikaisempia julkaisuja rakastetut Made in China / Kirsikkapommi 7" single (2019) ja s/t kasetti-EP (2018).


ROKKI-MARI

Rokki-Mari on tätä nykyä viiden hengen viihdeorkesteri. Mari laulaa, bassoa soittaa Kanttoripoika (Hot visions, Lentävä Sirkkeli), rummuissa Pekko (El bailandero) ja kitaroissa Jarkko (Seksihullut) ja Hipla Olio (KillerBuzz, Mäkikuisma).

Bemböle Casettes on julkaissut Rokki-Marilta splitti seiskan Kylmä Etelä- yhtyeen kanssa sekä kasetit Apassionata 1. ja Apassionata 2.

“Rokki-Mari yhtyeen kappaleissa kuljetaan pohjolan maisemissa, pumpernikkeliä syöden ja ohikiitävää aikaa laskien, aina Siperiaan saakka”

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!