Semifinal Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Rokets, The Toxics

la 18.3.
K-18
Semifinal
19.00
Ovet
20.00
The Toxics
21.00
Rokets

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 12 €
Aika: Ovet klo 19:00

Rokets

Helsinkiläinen rokkibändi Rokets on viime vuosien aikana tullut tunnetuksi erityisesti hikisistä ja energisistä keikoistaan. Yhtye on kiertänyt viime vuodet aktiivisesti pitkin Suomea, Ruotsia ja Baltiaa, sekä siinä välissä julkaissut jo loppuunmyydyn Speed & Sound EP:n ja laajalti kansainvälistä kiinnostusta herättäneen Fast Times debyyttialbumin. Joulukuun alussa ruotsalaisen The Sign Recordsin alaisuudessa julkaistu toinen pitkäsoitto Break Free on saanut paljon ylistäviä arvioita kansainvälisiltä musiikkimedioilta. Jos tykkäät Hurriganesista, Hellacoptersista, Judas Priestistä ja Motörheadista, tykkäät varmasti myös Roketsista! Tule ja koe sähköinen rokki-show nyt ensimmäistä kertaa Semifinaalissa!

The Toxics

Helsinkiläinen garage-rock yhtye The Toxics on nopea, raju ja ennen kaikkea yksi genrensä tykeimmistä suomalaisyhtyeistä. The Toxics tunnetaan hurjista ja arvaamattomista live-esiintymisistä. Yhtye on lämmitellyt mm. garage legenda The Sonicsia Tavastialla ja soittanut klubeilla ympäri Euroopan. Tämän kesyttömän ja mainion yhtyeen musiikki on tasapainottelua hyvän ja pahan, säädyllisyyden ja säädyttömyyden, totuuden ja valheen välillä. The Toxics palasi viiden vuoden levytystauolta ja julkaisi uuden A Place Called Razors Edge LP:n loppuvuodesta 2022, joten näitä sekä muita myrkyllisiä hittejä on sinun mahdollista kuulla Semifinaalin lavalla.


SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!