Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Lxandra

ke 15.3.
K-18
Tavastia-klubi
19.00 Ovet
20.30 Lxandra

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 23 €
Aika: Ovet klo 19:00

Lxandra saapuu Tavastia-klubille maaliskuussa!

Upeaääninen Lxandra eli Alexandra Lehti on maaginen tulkitsija ja kansainvälisesti menestynyt artisti, joka vastaanotti vuonna 2019 arvostetun Music Moves Europe Talent Award -palkinnon. Vuonna 2021 debyyttialbuminsa Careful What I Dream Of julkaissut Lxandra haluaa tavoitella musiikillaan ajattomuutta.

Lxandran UMK-kilpailubiisi Something to Lose kuvastaa Lxandran omaa matkaa. Idea komean Something to Lose -balladin lähettämisestä UMK:hon syntyi Los Angelesista paluun jälkeisessä jetlagissa huhtikuussa 2022.

”UMK:hon osallistumisesta oli ollut puhetta jo pitkään, mutta vasta sillä hetkellä koin, että tämä biisi voisi olla oikea”, Lxandra kuvailee.

”Joskus biisin sanoman ymmärtää kunnolla vasta jälkikäteen ja näin kävi myös UMK-biisissä. Ymmärsin, että biisin sanoma kuvastaa omaa matkaani elämässä ja artistiudessa.”

”Olen kuitenkin ennen kaikkea biisintekijä. Kirjoittaisin biisejä, vaikka olisin viimeinen ihminen maapallolla. Yksi unelmistani on päästä tekemään Bond-biisi!”, Lxandra kertoo.

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!