Semifinal Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Intiaanikesä (Levyjulkkarit), Ellis

pe 10.3.
K-18
Semifinal
20.00
Ovet
21.00
Ellis
22.00
Intiaanikesä

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 14 €
Aika: Ovet klo 20:00

INTIAANIKESÄ JUHLII LEVYJULKKAREITAAN SEMIFINALISSA!

Intiaanikesä on suomalainen pop-duo. Bändi julkaisi ensimmäisen singlensä Neiti Kesäheinä vuonna 2017. Kappale on striimannut tuplaplatinaa ja siitä on muodostunut ikivihreä. Yhtye on julkaissut myös albumin, sekä useita muita radiosoittoa saaneita singlejä.

Duo muodostuu laulaja/lauluntekijä Johannes K:sta ja lauluntekijä/tuottaja Tapio Heinilästä. Yhtye julkaisee toisen albuminsa helmikuussa 2023 ja levyjulkkareita juhlitaan Semifinalissa 10.3.2023!

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!