Event

Semifinal Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Atomik Sahara, For Tomorrow

la 25.2.
K-18
Semifinal
19.00 Ovet
14 €
Ovelta

ATOMIK SAHARA JA FOR TOMORROW SAAPUVAT SEMIFINALIIN!


ATOMIK SAHARA

Atomik Sahara on Helsingissä ja Berliinissä vaikuttava rock-duo joka perustettiin yhtyeen jäsenten monivuotisen ystävyyden tuloksena vuonna 2021. Musiikillisesti bändi luottaa tiukkoihin grooveihin ja massiivisiin riffeihin sekoittaen musiikkiinsa psykedeelisiä pop ja rock vaikutteita. Lyhyen olemassaolonsa aikana yhtye on kerennyt äänittämään ja julkaisemaan debyytti EP:n “Autiomaa”. Semifinaalissa juhlistetaan yhtyeen uuden Aim-singlen julkaisua.

FOR TOMORROW

For Tomorrow on 2011 perustettu helsinkiläinen indie rock -yhtye. Bändin pyrkimyksenä on yhdistää häpeilemätön pop-sensibiliteetti bändi-estetiikkaan, ja maustaa keitosta 2000-luvun alun indiemusan energialla. For Tomorrow julkaisee uutta musaa ensi kerran vuoden 2021 Miami-EP:n jälkeen alkuvuodesta 2023.


SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!