Event

Semifinal Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Planet Case, Drifters' Collective

la 18.2.
K-18
Semifinal
19.00 Ovet
15 €
Ovelta

PLANET CASE JA DRIFTERS' COLLECTIVE SAAPUVAT TAMMIKUUSSA SEMIFINALIIN!


PLANET CASE on vuonna 2015 Seinäjoella perustettu yhtye, jonka stadionkokoluokan musiikissa oivaltavat ja maanläheiset sanoitukset yhdistyvät universumeja koskettavaan ja maailmaa syleilevään soundiin.

Planet Case on julkaissut 4 EP:tä, ja heti ensimmäisistä julkaisuistaan lähtien yhtyeen musiikki on noussut radioaalloille niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Spotifyssä yhtyeen musiikki on kerännyt omakustanteisena jo yli puoli miljoonaa streamia. Yhtye teki omakustanteena kolmen EP:n RGB- trilogian, jonka viimeinen osa julkaistiin viime toukokuussa.

Yhtye on ehtinyt kerryttää vakuuttavaa keikkakokemusta lukuisilta keikoilta myös ulkomaita myöten. Bändi on soittanut Suomen suurimmilla klubeilla ja festareilla sekä Stadionkeikalla Sunrise Avenuen kanssa. Lisäksi Planet Case valittiin kymmenen potentiaalisimman kotimaisen vientiartistin joukkoon Music Finlandin vientiartistijalostamo-ohjelmaan jo vuonna 2019.

DRIFTERS' COLLECTIVE on vuonna 2014 perustettu eri musiikkityylejä yhdistävä yhtye Helsingistä. Yhtyeeseen kuuluu kuusi jäsentä, joilla on erilaiset musiikilliset taustat hip-hopista rockiin. Bändi yhdistää leikkimielisesti akustisia instrumentteja elektronisiin elementteihin, ja luo siten modernin äänimaailman jossa kuitenkin kuulee vivahteita 70-luvun rockista sekä 90-luvun hip-hopista aina nykyajan indiemusiikkiin.

Esikoisalbumi Heading elsewhere julkaistiin 2016 ja se sai hyvän vastaanoton niin medioissa kuin kasvavan kuulijakunnan keskuudessa. Toinen albumi Cranes In The Rearview (2021) jatkoi soundin kehittämistä tuomalla enemmän elektroonisia vaikutteita ja avarampaa äänimaailmaa kappaleisiin kuten Breaking Patterns ja No Change. Unohtamatta voimakkaasti akustisempia biisejä kuten Highway Revisited ja Cranes. Kolmas albumi julkaistaan tänä vuonna ja tällä kertaa luvassa on konsepti ja tarina joka kiemurtelee kokonaisuuden läpi kuin punainen lanka.
SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!