Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Ismo Alanko

to 16.2.
K-18
Tavastia-klubi
18.30 Ovet
20.00 Ismo Alanko

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 42 €
Aika: Ovet klo 18:30

UUTTA MUSIIKKIA JULKAISEVAN ISMO ALANGON TALVIKIERTUE KÄYNNISTYY TAVASTIALTA HELMIKUUSSA

Kotimaisen rockin ikoni Ismo Alanko lähtee mittavalle Suomen-kiertueelle alkuvuodesta 2023 ilmestyvän ”Me olemme ihme” -albuminsa julkaisun myötä. 10. helmikuuta ilmestyvältä pitkäsoitolta juuri ilmestynyt maistiaissingle ”Synkkää musiikkia” on Alangon mukaan ”hypnoottisen kaunis tunnelmapala, jossa kriisiaikojen keskellä haetaan lämminhenkistä yhteyttä toisiin ihmisiin.” Albumin tuottaa Alangon luottokitaristi Jussi Jaakonaho ja sillä soittaa Alangon keikoilla kohta vuosikymmenen mukana ollut bändi Joakim Berghäll, Mikko Mäkelä, Juho Viljanen, Niko Votkin ja Jussi Jaakonaho.

Ismo Alanko nousi suomalaisten tietoisuuteen vuonna 1980 Hassisen Koneen laulajana. Siitä saakka hän on rohkeasti ja ennakkoluulottomasti toiminut kotimaisen musiikin uudistajana ja viihtynyt suomalaisen rockin huipulla. Hassisen Koneen lisäksi hänet on nähty muun muassa Sielun Veljien ja Ismo Alanko Säätiön laulajana ja keulakuvana. Yhtyeidensä lisäksi Alanko tunnetaan sooloartistina. Soolouransa hän aloitti jo 90-luvulla ja sen aikana Alanko on ehtinyt julkaista seitsemän studioalbumia. Hän on esiintynyt monipuolisilla ja toisistaan eroavaisilla kokoonpanoilla sekä tehnyt musiikkia, jossa on saatu kuulla vaikutteita aina rockista etnosävyihinkin. Ismo Alanko on yli 40-vuotisen taiteilijauransa aikana myynyt lähes 700 000 levyä, pokannut lukuisia Emma-patsaita ja myynyt loppuun kiertueita ja konsertteja jokaisella uransa vuosikymmenellä. Hän on luonut ainutlaatuisen uran suomalaisen musiikin kentällä tinkimättömänä taiteilijana, valloittaen kotimaisten yleisöjen sydämet luomalla jatkuvasti uutta. Utelias ja uudistumiskykyinen muusikko tunnetaan myös oivaltavista lyriikoistaan, jotka ovat iskostuneet suomalaisten mieliin koko yli 40-vuotisen uran ajan.

Tavastian turvallisuusohje 

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi


Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!