Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Malla (Levyjulkkarit)

la 11.2.
K-18
Tavastia-klubi
19.00
Ovet
20.30
Malla

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 22 €
Aika: Ovet klo 19:00

Malla juhlii odotetun toisen albuminsa levyjulkkkareita tavastialla!

Debyyttialbumillaan huomiota laajalti kerännyt kotimaisen housen ja discon ajankohtaisin artisti Malla julkaisee toisen albuminsa helmikuussa 2023. Malla jatkaa aktiivista keikkailuaan alkuvuodesta ilmestyvän toisen albuminsa myötä, Tavastialla juhlitaan virallisia levyjulkkareita poikkeuksellisen visuaalisen erikoiskeikan merkeissä!

Solina Recordsille kiinnitetty artisti/näyttelijä Malla Malmivaarajulkaisee taiteilijanimellä Malla koukuttavaa ja taitavasti tehtyä discon, housen ja suomenkielisen elektropopin sekoitusta. Malla on kuulaasta, kevyestä ja sopivan utuisesta klubisoundista tunnettu suomenkielinen artisti, joka ei todellakaan kalpene ulkomaisten verrokkiensa rinnalla. Mallan musiikissa valot, varjot ja niiden keskinäinen syke leikkii abstraktisti ja on yksinkertaisen tarttuvassa muodossaan puhtaasti musiikkia musiikin tuoman nautinnon vuoksi.

Mallan musiikin inspiraation reseptiikkana on sähköiset juuret, jotka ammentavat analogisesta syntetisaattoreiden ja rumpukoneiden maailmasta ja suurkaupunkien klubikulttuurista, yhdistyneenä vähäeleiseen ja suoraan lyyriseen ilmaisuun. Juureva, tyylejä sekoitteleva rytminen tuotanto yhdistyy melodiseen ilmaisuvoimaan. House-biitin, raukean discon ja sofistikoituneen elektropopin risteyksessä soljuvat kappaleet soivatkin sulassa sovussa niin klubeilla kuin radiossakin.

Mallan debyyttialbumi ilmestyi huhtikuussa 2021 ja se on poikkeuksellinen julkaisu kotimaisessa musiikissa jolle ei löydy kotimaista verrokkia. Mallan albumille on sadellut ylistäviä arvioita ja se näkyi monissa ”Vuoden 2021 parhaat” –listauksissa mm. Helsingin sanomien kulttuuritoimituksen valinnoissa sekä YleXillä. Malla oli myös vuonna 2021 Radio Helsingin 10. soitetuin, soiden myös erinomaisesti muilla radiokanavilla kotimaassa ja ulkomailla. Mallan keikat herättivät alusta alkaen laajalti kiinnostusta ja keikkapaikkojen sekä festivaalien tanssilattiat ympäri Suomen ovat sittemmin täyttyneet yleisöstä.

Malla julkaisee odotetun, toisen albuminsa 10.2.2023 ja jatkaa keikkailua sen myötä aktiivisesti. Levyjulkkareita juhlitaan samana viikonloppuna 11.2.2023 Tavastia-klubilla. Luvassa on erityislaatuinen ilta, sillä Tavastialle Malla tuo mukanaan näyttävän audiovisuaalisen laser- ja valoshown.

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.


Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!