Event

Semifinal Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Arttu Lindeman

la 11.2.
K-18
Semifinal
19.00 Ovet
20.30 Arttu Lindeman

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 13,50 €
Aika: Ovet klo 19:00

Arttu Lindemanin ensimmäinen oma Helsingin live Semifinalissa!

Pop-räppärinä tutuksi tullut Arttu Lindeman on vaihtanut tyyliään emo rockin ja nu-metallin sekoitukseen. Rockdebyytti Anomalia -EP julkaistiin syyskuussa 2022

Vuosina 2016-2020 Lindeman keikkaili DJ:n säestämänä, mutta hiljaiselon jälkeen hän palaa lavoille taustallaan nelihenkinen rockbändi! Artisti toimii myös lämmittelijänä Blind Channelin lämmittelijänä bändin Suomen kiertueella 2022 loppuvuodesta.

Tule Semifinaliin kokemaan Artun ensimmäinen oma rokkikeikka Helsingissä!

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!