Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Von Hertzen Brothers

pe 10.2.
K-18
Tavastia-klubi
20.00 Ovet
21.30 Von Hertzen Brothers

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 34,50 €
Aika: Ovet klo 20:00

VON HERTZEN BROTHERS SAAPUU TAVASTIALLE HELMIKUUSSA!

Kotimaisen rockin eturintamaan lukeutuva Von Hertzen Brothers julkaisi uuden albuminsa "Red Alert in the Blue Forest" maaliskuussa 2022. Von Hertzen Brothersista on vuosien saatossa kasvanut yksi Suomen suurimmista ja rakastetuimmista rockyhtyeistä. Siinä se on onnistunut olemalla oma itsensä ja luottamalla musiikkiinsa.

Veljesten Mikko, Kie ja Jonne von Hertzenin lisäksi kokoonpanossa soittavat Sami Kuoppamäki (rummut) ja Robert Engstrand (koskettimet).


Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!