Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Joni Ekman, Puhelinseksi, Suosikki

pe 3.2.
K-18
Tavastia-klubi
20.00 Ovet
20.30 Suosikki
21.15 Puhelinseksi
22.00 Joni Ekman

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 19,50 €
Aika: Ovet klo 20:00

Joni Ekman ja Suosikki saapuvat helmikuussa Tavastialle! 


JONI EKMAN

Rock-kentän väsymätön ahertaja Joni Ekman on tamperelaistunut rock-muusikko Somerolta. Vuoden 2020 ”Sinulle…” menestyslevyn jälkeen Joni alkoi työstää tähänastisen uransa kunnianhimoisinta albumia. Välityönä tehty, suuremmalta yleisöltä piiloon jäänyt ”Minulle…” albumi antoi viitteitä tulevasta muttei aivan paljastanut kaikkea. Nyt on vettä virrannut Tammerkoskessa ja tässä se on: EkMania!
Se on herkkä, rehellinen, raju ja raikas. Täydellistä musiikkia jokaiselle viikonpäivälle.

Uudessa livekokoonpanossa, Joni Ekman Groupissa, mukana musisoivat Sini Suvanto ja Kalle Stenvik. 

SUOSIKKI

Asfalttia on nuoltu ja bensa-asemia nähty, mutta soittamisen ilo edelleen samalla tasolla kuin 90-luvun puolessa välissä, kun bändin jätkät ovat ekan kerran tavanneet.

Suosikin musassa uniikiksi komboksi yhdistyvät Bob Mouldin yhtyeiden, The Jesus Lizardin jenkkialternative ja uuden polven Ruotsi-punk (Masshysteri).

90-luvun puolessa välissä Jussi, Antti ja Sakke soittivat kaikki bändeineen samalla treeniksellä ja pari vuotta myöhemmin Jamppa perusti Ylöjärvellä Abduktion. Nyt ollaan tilanteessa jossa nelikko soittaa ensimmäistä kertaa samassa kokoonpanossa!


Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.


Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!