Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Juliet Jonesin Sydän

la 28.1.
K-18
Tavastia-klubi
19.00 Ovet
20.30 Juliet Jonesin Sydän

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 23 €
Aika: Ovet klo 19:00

Juliet Jonesin Sydän saapuu Tavastialle tammikuussa!

Suomirockin kiistaton legenda Juliet Jonesin Sydän on palannut jäädäkseen! 1985 ensimmäisen albuminsa julkaissut yhtye muistetaan mm. hiteistään "Helppo Elämä", "Miksi naiset aina rakastuvat renttuihin", "Albania" ja "Rakkauslaulu". Näiden jatkoksi JJS julkaisi helmikuussa 2020 erinomaisen vastaanoton saaneen "Kansas"-albumin, ensimmäisen pitkäsoiton sitten vuoden 1996.

Kokoonpanossa ovat mukana Kari Hyvärinen, Sami Pirkola, Kari Heiskari, Jussi Parkkonen, Pekka Gröhn ja nyt viimeisenä tulokkaana Tapsa Kojo, eli klassisin 80-90 -luvuilta tuttu Jones-kokoonpano on saanut vahvistusta kahdesta multi-instrumentaalivelhosta. Vuonna 2015 alkaneet uudet keikat ovat olleet yhtä juhlaa!


Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.


Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!