Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Turisti - Traveller Birthday Bash

pe 27.1.
K-18
Tavastia-klubi
20.00 Ovet
25 €
Ovelta

TURISTI TRAVELLER BIRTHDAY BASH TAVASTIALLA! 

Syyskuun lopulla ”Tippa-T”-jättihitin julkaissut Turisti saapuu ensimmäiselle omalle Tavastian keikalleen perjantaina 27.1.2023. Räjähdysmäisestä suosiosta nauttiva artisti viihtyi Suomen listaykkösenä yli 4 viikkoa uudella singlellään. Tavastialla on luvassa ennennäkemätön Turisti Birthday Bash -syntymäpäiväshow vierailijoiden ja yllätysesiintyjien kera.

Virheetön flow, koukuttavat kertsit, räävitön energia ja lähes täydellinen live-esiintyminen. Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään, sillä kyseessä on täysin omassa sarjassaan painiva artisti. Lavalle noustessaan Turisti ei ainoastaan räppää. Hän tanssii, laulaa, näyttelee ja tarjoaa yleisölle todellista teatteria. Tätä et halua missata

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!


Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!