Event

Semifinal Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Antivalent, Vanta

pe 6.1.
K-18
Semifinal
20.00 Ovet
21.00 Vanta
22.00 Antivalent

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 12 €
Aika: Ovet klo 20:00

ANTIVALENT JA VANTA SAAPUVAT TAMMIKUUSSA SEMIFINALIIN!


ANTIVALENT

Lokakuussa debyyttialbuminsa "Lifelong" julkaisseen, energiaa tihkuvan Antivalentin melodisessa vaihtoehtorockissa Disco Ensemblen kiihkeys kohtaa Ville Valon rakkauden estetiikan. Antivalent luottaa raskaan rockin särökitaroihin, utuisen haikaileviin kaikuihin sekä puhtaaseen lauluun, joka yltyy välillä grungemaisen riipiviin laulumelodioihin.

Bändi on yksi lupaavimmista tulokkaista Suomessa tällä hetkellä ja muun muassa YleX nosti Antivalentin Nosteessa-bändiksi "Raven"-singlen julkaisun myös alkuvuonna. "Raven" nousi soittolistoille myös esimerkiksi Radio Cityssä ja Suomirockilla.

VANTA
Vanta on helsinkiläinen vaihtoehtorockbändi, jota pidetään yhtenä lupaavimmista uusista suomalaisista bändeistä. Vantan kulmikkaan raskasriffisessä rockissa on maagista jännitettä ja imua – yhtenä vertailukohtana Muse. Yhtye on dynaaminen yhdistelmä vaihtoehtorockia, elektronista sykettä ja leveitä kitarakoukkuja.
Debyyttialbumiaan valmistelava Vanta on julkaissut ylistäviä arvioita ja paljon radiosoittoa saaneet singlet "Count to Zero", "Too Rich for My Blood", "Out the Cage" ja tuplasingle "Out the Cage/Throne", sekä "Gone off the Earth" -EP:n.


SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!