Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

KUUMAA

ma 26.12.
K-18
Tavastia-klubi
20.00 Ovet
21.15 KUUMAA

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 18 €
Aika: Ovet klo 20:00

Modernin popin kärkinimi KUUMAA on muutamassa vuodessa noussut yhdeksi maan mielenkiintoisimmista yhtyeistä. Bändin jäsenet Johannes Brotherus, Jonttu Luhtavaara ja Aarni Soivio hurmaavat välittömällä energiallaan niin musiikissaan kuin keikoillaankin. Yhtyeen ydintä ovat suuret, tunnistettavat melodiat, tarttuvat tekstit ja valovoimainen live. Yhtye on vakiinnuttanut paikkansa Suomen pop-kentällä ja saanut ympärilleen vankan fanikunnan: KUUMAA on kerännyt Spotifyssä yli 20 miljoonaa kuuntelua.

Keikan jälkeen tapsantanssit tarjoaa Tavastian Lauantaidisko. 

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.


Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!


Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi