Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Maj Karma 30v

pe 16.12.
K-18
Tavastia-klubi
20.00 Ovet
21.30 Maj Karma

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 30 €
Aika: Ovet klo 20:00

MAJ KARMA 30-VUOTISJUHLAKIERTUEELLE JOULUKUUSSA

Rockyhtye Maj Karma juhlistaa 30-vuotista uraansa neljän keikan juhlakiertueella.

Vuonna 1992 Harjavallassa perustettu Maj Karma kapusi uransa alussa nopeasti suureen suosioon, ja erityisesti vuonna 2006 julkaistu, julkaisuviikollaan Suomen virallisen listan ykköseksi noussut albumi ”Ukkonen” vakiinnutti yhtyeen paikan väkevän kotimaisen heavyrockin kulmakivenä.

Yhtyeen solisti Herra Ylppö kommentoi 30 vuoden merkkipaalun saavuttamista näin:
Osoittaa täydellistä selkärangattomuutta, että tämä yhtye on edelleen kasassa. Alkuperäinen tarkoitushan oli soittaa yksi ainoa hätkähdyttävä keikka ja hajota. No, keikka ei hätkähdyttänyt ketään ja me jatkamme edelleen 30 vuoden jälkeen. Tällaista selkärangattomuutta on syytä juhlia yhdessä faniemme kanssa.”

Musiikillisesti uusiutumiskykyinen, melankoliaan taipuvaisista lyriikoistaan ja intensiivisestä livestään tunnettu Maj Karma on viettänyt lähivuosina hiljaiseloa ja esiintynyt livenä vain kerran, kuluneen kesän Karmarockissa Harjavallassa. Bändillä ei toistaiseksi ole keikkasuunnitelmia juhlakiertueen jälkeiselle ajalle, ja yhtye jakaa suuret odotukset joulukuisia keikkoja kohtaan:

”Maij’ Karman Kauniit Kuvat perustettiin Harjavallassa 1992. Vitun 30 vuotta sitten, 18-vuotiaina kuninkaina. Eipä oo vuosijuhlia pidetty matkan varrella, joten nyt pidetään. Vikaa odotellessa!”, Häiriö Piirinen tiivistää bändin odottavan tunnelman.

Tavastian turvallisuusohje

    Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!