Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Juha Tapio

la 10.12.
K-18
Tavastia-klubi
19.00 Ovet
20.30 Juha Tapio

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 38,50 €
Aika: Ovet klo 19:00

Juha Tapio saapuu joulukuussa Tavastialle! 

Kiistatta yksi suomen suosituimmista bändeistä ja biisintekijöistä. Kasvanut stadioneiden halutuksi esiintyjäksi. Juha on saanut bändiin mukaan todellakin tämän maan parhaita muusikoita ja ihmisiä. Dreamteam Juhan omin sanoin. Näistä kaikista seuraa yksinkertaisesti vain hyvää. Sanoitukset ovat erityisen paljonpuhuvia joita on kuultu jo yli 10 v ajan radioista ja muualta. Joillakin vain on se taito.

Sinun vuorosi loistaa –voiko kukaan muu kuin Juha Tapio tämän yksinkertaisen mutta loistavan lausahduksen sanoa.

Tavastian turvallisuusohje

    Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!