Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Huora, Paha Lampi

pe 9.12.
K-18
Tavastia-klubi
20.00 Ovet
20.30 Paha Lampi
21.30 Huora
26 €
Ovelta

PUNKROCK-YHTYE HUORA SAAPUU TAVASTIALLE JOULUKUUSSA!

Äärimmäisen kovasta live-energiastaan tunnettu Huora-yhtye jatkaa Suomea halkovaa ”Älä luovuta” -kiertuettaan syyskuun lopulla. Kiertueen toiseksi viimeinen keikka koetaan perjantaina 9. joulukuuta Tavastia-klubilla. Kiertueen jälkeen yhtye jää keikkatauolle.

Laulaja Anni Lötjösen, kitaristi Paavo Pekkosen, basisti Ere Mannisen ja rumpali Saku Sahlstedtin muodostama Huora-yhtye on ansaitusti fiiliksissä keikkavuodesta: "Paras vuosi moneen vuoteen! Ei tiedetty 2019 tauolle jäädessä millainen on vastaanotto sitten, kun joskus tullaan takaisin – tai tullaanko edes takaisin. Siitä ammottavasta tyhjyydestä tähän nykyhetken runsauteen kuljettu matka tuntuu melkein elokuvalta. Jokainen orkesteri jännittää uutta ääntä ulos laittaessa, että tuleeko siitä sanomista vai saatanan hyvä! Ja se yks rutto sai meidät kaikki hetkeksi aikaa ihmettelemään, että nähdäänkö me toisiamme keikoilla hiki- vai hologrammietäisyydeltä. Jumalauta miten herkulliselta on maistunut mahtavat keikat kaiken tän jälkeen! Niin siisti fiilis kun on päästy vetämään uuden levyn biisejä, on saanut olla yhdessä yleisön, bändin, crewn, tapahtumajärjestäjien ja kaikkien liveen liittyvien hahmojen kanssa. Soittaminen on vittu parasta – ja onneksi se jatkuu vielä syyskiertueen verran lisää ennen kuin jäädään kokkaamaan uutta soppaa!"

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!