Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Lordi

to 8.12.
K-18
Tavastia-klubi
19.00 Ovet
20.30 Lordi
35 €
Ovelta

LORDIN EUROOPAN-KIERTUE SUOMEEN JOULUKUUSSA

Hard rock -yhtye Lordi kiertää syksyllä laajasti Euroopassa ja tuo Lordiversitour-kiertueen joulukuussa myös kotimaan kamaralle. Hirviölauman näyttävä rockshow nähdään Tavastia-klubilla torstaina 8. joulukuuta.

Lordin uusin julkaisu on loppuvuodesta 2021 julkaistu peräti seitsemän studioalbumin kokonaisuus, joka kantaa nimeä ”Lordiversity”. Tulevana syksynä Lordin tarina saadaan myös kirjan kansien väliin, kun Mr. Lordin ja Maria Jyrkäksen kirjoittama Lordiary -kirja ilmestyy. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 30 vuotta yhtyeen perustamisesta ja 20 vuotta debyyttialbumi Get Heavyn julkaisusta.

***

Tavastian turvallisuusohje:


    Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi


***

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!