Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Benjamin

to 24.11.
K-18
Tavastia-klubi
19.00 Ovet
20.30 Benjamin

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 19 €
Aika: Ovet klo 19:00

Benjamin saapuu Tavastialle marraskuussa! 

Benjamin julkaisi debyyttialbuminsa Someveteraani syksyllä 2020. Albumi käsittelee nuoren artistin kasvua sometähdestä muusikoksi. 

Tuorein single, GAY, on uusi versio Maija Vilkkumaan Ei kappaleesta:

”Julkaisin lyhyen klipin biisin kertosäkeestä ja homma räjähti käsiin. Ihmiset olivat suorastaan raivoissaan, että biisistä oli vain olemassa 15:n sekunnin versio somealustalla. Aloin saamaan tuhansia yksityisviestejä sekä satoja kommentteja siitä, että tästä on saatava kokonainen versio"

"Siitä seurasivat sitten aika hurjat 24 tuntia. Kirjoitin biisin valmiiksi, äänitimme sen, tuotimme biisin loppuun sekä kuvasimme kaiken lisäksi musiikkivideon sille. Nyt se on pihalla ja ihmiset ovat todella innoissaan siitä"


Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!


Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!