Event

Semifinal Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Club Pulu: Orvokki, Ahti Kulo, Lovén + Erisan

pe 28.10.
K-18
Semifinal
20.00 Ovet
20.30 Loven + Erisan
21.45 Ahti Kulo
22.45 Orvokki

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 13,50 €
Aika: Ovet klo 20:00

Club pulu tuo Semifinalin lavalle esiintyjiä jotka pitää ottaa haltuun! 

Ensimmäisessä Club Pulussa lavalla nähdään Orvokki, Ahti Kulo ja Lovén + Erisan

ORVOKKI

Jos tunnetta on vaikea kuvailla, sen voi muuttaa musiikiksi. Orvokin musiikkiin voi upota ja se vie hetkeksi johonkin muualle - paikkaan, jonka voi kokea turvalliseksi. Turvallisessa paikassa epämääräinenkin vaikea tunne on helppo kohdata ja käsitellä.Berliinissä musiikkiteknologiaa opiskeleva Orvokki kerää vaikutteita maailman jokaisesta kolkasta ja kappaleissa on kollaasimainen tunnelma. Maailmanmusiikin elementit, epätavalliset rakenteet ja rytmilliset yllätykset kietoutuvat sähköisenä sykkiväksi uneksi.Luova Records julkaisee Orvokin singlen Oletko kokeillut joogaa tai meditointia? 25.2. ja EP:n verran kappaleita toukokuussa.

AHTI KULO

Ahti Kulo luo pienistä palasista suurta tunnelmaa yhdistellen vaikutteita ambient, folk ja lo-fi -musiikista. Pehmeä äänimaailma sekä kauniit melodiat sulautuvat yhdeksi unenomaiseksi kokonaisuudeksi. Kulo on tunnettu myös mm. Entäs Peltonen? -yhtyeen laulusolistina sekä alttoviulistina Kuuhullu -yhtyeen livekokoonpanossa.

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!