Event

Semifinal Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

good boys, Kraiden

la 8.10.
K-18
Semifinal
19.00 Ovet
19.45 Kraiden
20.45 good boys

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 13,50 €
Aika: Ovet klo 19:00

good boys mukana Semifinalin avajaisviikonlopussa

pam, pum, pipidi ja viuh. nyt on spessu juttu. kuuntele. good boys on aloittanut vaelluksensa lokakuiseen semifinaaliin ja tuo mukanaan jotain ennennäkemätöntä. TÄMÄ ON GOOD BOYS EXTENDED DISCOGRAPHIC UNIVERSE SPIN-OFF ONCE IN A TIMELINE -KEIKKA -KONSERTTI -KOKEMUS -ELÄMYS -HÄSSÄKKÄ!!! lavalla nähdään hyväin poikain suosittujen ja ikistikivihreiden viisujen lisäksi kiivaasti ja kiihkeästi odotettuja, nimeltä mainittuja pläjäyksiä, kuten esimerkiksi: LAAJASALO PROJEX, MUST GUYS, KOVAN ONNEN KOSMO ja SIILITUKKAJEESUS!!! tättädädää meinaan!! eikä siinä vielä kaikki koska on muutakin. oo siel tai neliö BRO! voimii vaa jäbille sinne kahteen ulottuvuuteen, kaikki muut nähää 8.10. semifinaalis. pum!

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!