Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Elias Gould (Levyjulkkarit)

pe 23.9.
K-18
Tavastia-klubi
20.00 Ovet
21.30 Elias Gould

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 20 €
Aika: Ovet klo 20:00

Elias Gould juhlii levyjulkkareitaan syyskuussa Tavastialla! 

Laulaja-lauluntekijä Elias Gould julkaisee odotetun uuden albuminsa perjantaina 16. syyskuuta. Artisti juhlistaa albumia nelihenkisen yhtyeensä kanssa Tavastia-klubilla perjantaina 23. syyskuuta. Keikan liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Vastaavan tuottajan Riku Mattilan ja kirjailija-toimittaja Ronja Salmen kanssa luotu Susihavaintoja on Gouldille syväluotaava taidonnäyte, jolla seikkaillaan odotuksen ja siirtymien välillä. Alkuvuodesta julkaistut Uusia alkuja sekä En tiennyt ennen -kappaleet ovat antaneet esimakua tulevasta kokonaisuudesta.Gouldia ja Salmea on yhdistänyt rakkaus kitaravetoiseen indie-brittipoppiin ja yhteiset kaveripiirit kehystivät albumin aihemaailmaa. 

Albumin tuottaja Riku Mattila on palkittu mm. usealla tuottaja-Emmalla ja musiikkialan elämäntyöpalkinnolla Kultaisella Emmalla. Lukemattomia kulta- ja platinalevyjä tuottanut Mattila on viime aikoina tunnettu yhteistyöstään mm. Samuli Putron ja Pyhimyksen kanssa. Gouldin kanssa yhteistyö alkoi Elias Gould LP:n julkaisun jälkeen.


Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

***

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!