Suomen vanhin rock-klubi

Tietoa Tavastiasta

Tavastia on yksi Euroopan vanhimmista edelleen toimivista rock-klubeista. Täältä löydät apua klubiin liittyviin käytännön kysymyksiin.

Urho Kekkosen katu 4–6 / Aukioloajat keikkailtoina su–to 20–01, pe 21–04, la 20-04:30 (jollei toisin mainita) / Ikäraja 18 v. / info@tavastiaklubi.fi / +358 (0)9 774 67 4200

Usein Kysyttyä

Tavastian turvallisuusohje:

Tavastialla minimoimme tartuntariskiä vähentämällä asiakaspaikkoja sekä noudattamalla annettuja hygieniamääräyksiä taaten näin asiakkaillemme turvallisen keikkakokemuksen.

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

  • Keräämme ovella tapahtuman käviijöiden yhteystiedot mahdollisten altistumistapausten tiedottamista varten. Keikalle saapuessasi sinun tulee luoda itsellesi valmiiksi oma viivakoodi täällä: https://info.tiketti.fi/fi
  • Muista turvavälit ja vältä lähikontaktia muiden asiakkaiden sekä henkilökunnan kanssa.
  • Pese kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi. Käsidesiä on tarjolla sisääntulon yhteydessä sekä muissa asiakastiloissa.
  • Älä saavu keikalle, mikäli tunnet itsesi sairaaksi tai olet palannut ulkomailta 14 vuorokauden aikana.
  • WC-tilat on rajoitettu tietyn henkilömäärän käyttöön kerrallaan. Ota muut asiakkaat sekä turvavälit huomioon asioidessasi WC-tilassa.
  • Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.
  • Käytäthän kasvomaskia. Kasvomaskeja myydään myös baarissa.

 

Keikkakohtaiset turvallisuusohjeet löydät lipunmyyntisivulta.

Niin monelta bändi aloittikaan?

Tiedämme sen: haluat olla paikalla, kun bändi aloittaa. Siksi pyrimme kertomaan soittoajan etusivuillamme noin viikkoa ennen keikkaa. Saman tiedon löydät keikan tapahtumasivulta, ja keikkapäivänä aika usein Facebookista.

Varmistathan soittoajan vielä keikkapäivänä. Esimerkiksi lämppäribuukkaus voi muuttaa aikoja lyhyelläkin varoitusajalla.

Sen verran voimme vihjaista, että aika usein arkisin keikat sijoittuvat aikavälille 21–24. Perjantaisin on usein myöhäiskeikkoja, lauantaisin soitto loppuu ennen 23.30 alkavaa Lauantaidiskoa. Sovimme kuitenkin jokaisen keikan soittoajat erikseen, ja keikkojen kesto vaihtelee. 

Tarvitsen varmaan liput?

Voit naputella keikkaliput ostoskoriin suoraan nettisivuiltamme. Tämän jälkeen siirryt Tiketin verkkokauppaan, missä voit selata vaikka lisää Tavastian keikkatarjontaa ennen maksamista. Tilaa liput esimerkiksi PDF-liitteenä sähköpostiisi tai tekstarina kännykkään.

Tiketillä on useita muitakin toimipisteitä Helsingissä ja ympäri Suomea, sen lisäksi ennakkoon varatut liput saa miltä tahansa R-kioskilta. Varauksen voit hoitaa netissä tai puhelinpalvelussa numerossa 0600 11616 (1,78 EUR / min+pvm, ma–pe klo 9–16). Lue lisää täältä.

Tavastia on suosittu klubi, ja keikat myyvät usein loppuun. Ennakkolippu ei siis ainoastaan säästä rahaa, se myös turvaa pääsysi keikalle. Jos liikennevaloväri näyttää sivuillamme keikkapäivänä vihreätä, voit kuitenkin suunnata turvallisin mielin kohti Tavastiaa ja ostaa liput suoraan klubilta.

Pääseekö klubille pyörätuolilla, ja tarvitseeko avustajani lippua?

Avustajat pääsevät pääasiassa keikoille maksutta sisään, ja klubilla pääsee liikkumaan pyörätuolilla esteettömästi. Tapahtumakohtaiset poikkeukset ovat kuitenkin mahdollisia, joten ole yhteydessä info@tavastiaklubi ennen keikalle saapumista.

Maksaako narikka?

Eteispalvelumme kustantaa 3,5 €. Summan tarvitsee maksaa vain, jos narikkaa käyttää. Muiden viihtyvyyden takaamiseksi velvoitamme, että ulkovaatteet, isot kassit ja järjestelmäkamerat jäävät narikkaan. Toppatakki kun vie tilaa, repusta puhumattakaan.

Saanko ottaa kuvia keikalta?

Toki! Talleta ja someta sydämesi kyllyydestä! (Kunhan teet sen ilman salamaa.) #tavastia #tavastiaklubi

Suosittelemme silti ennen kaikkea elämään hetkessä, sillä Tavastialla voit kerrankin nähdä artistin livenä, etkä linssin läpi. Huomaathan myös, että muiden vieraiden ja henkilökunnan kuvaamiseen tarvitset luvan kuvattavilta.

Ammattitason välineistöön (eli käytännössä iso järjestelmäkamera / irrotettava optiikka / jalusta) ja artistikuvien julkaisuun muuhun kuin omaan käyttöön tarvitset pressiluvan esiintyjän edustajilta. Mikko Merimaa [mikko.merimaa@tavastiaklubi.fi] neuvoo sinua eteenpäin, jos et tiedä, mistä levy-yhtiön/managerin tavoittaa.

Toisinaan esiintyjät toivovat, että heidän keikallaan ei kuvattaisi. Näitä pyyntöjä kunnioitamme, ja ilmoitamme kuvauskiellosta klubin seinillä.

Apua, olin keikalla ja avaimet katosivat!

Löytötavaroista huolehtii Suomen Löytötavarapiste (0600 04401, 1,67 €/min+pvm), joka hakee ne klubiltamme kerran viikossa. Jos kadonneella tavaralla on kiire – avaimia voi esimerkiksi tulla nopeasti ikävä – voit laittaa alkuviikosta sähköpostia Stadin Dörtsille osoitteessa infosdoy@gmail.com tai soittaa infonumeroomme +358 (0)9 774 67 4200.

Pääsenkö alkuillan lipulla myöhäisillan keikalle?

Pääset aina sisään lauantai-illan keikkalipulla saman päivän Tavastian Lauantaidiskoon. Lippuja diskoon myydään aina myös ovilla ja ennakkoon. Ennakkolipulla pääset muuten sisään jonon ohi, vinkkinä jos et jaksa palella Helsingin yössä (erikoisiltoja lukuun ottamatta kuten uusivuosi, vappu, kesäkauden avajaiset tai muut erikseen mainittavat illat).

Perjantain myöhäisillan keikoille voi yleensä jäädä perjantai-illan keikkalipuilla. Jos myöhäisillan keikka alkaa myydä loppuun, ennakkolipun keikalle ostaneet ovat kuitenkin etusijalla, ja tällöin alkuillan keikkalippu ei riitä sisäänpääsyyn. Liikennevalot ovat apuna tässäkin: jos myöhäisillan keikka on keikkapäivänä vihreällä, asia on pihvi.

Olen onnekas VIP-kortin omistaja! Eli mitä se tarkoitti käytännössä?

VIP-kortilla pääset sisään useimmille Tavastian keikoille narikan hinnalla. Jos keikka alkaa myydä ennakossa loppuun, myös VIP-kortilliset tarvitsevat keikalle lipun. Ilmoitamme keikan tapahtumasivulla, kun VIP-kortti ei oikeuta sisäänpääsyyn. Liikennevalot antavat vinkkiä etukäteen: jos lipputilanteen valo menee keikan kohdalla keltaiseksi, kannattaa hankkia oma lippu keikalle.

Pelkään, etten huomaa ajoissa, että lempibändini tulee Tavastialle.

Suosituimmat keikat myyvät loppuun jopa viidessä minuutissa (Helldone, anyone?), joten meidän ilmoittelua on hyödyllistä seurata. Vinkkaamme tulevista keikoista Facebookissa, Instagrammissa, Twitterissä ja meillä on uutiskirje, jonka lukeminen kannattaa!

Yhteystiedot

HELSINGIN ROCK AND ROLL OY

Urho Kekkosen katu 4–6 / 00100 Helsinki / info@tavastiaklubi.fi

LÖYTÖTAVARATIEDUSTELUT

Vahtimestari Stadin Dörtsi / infosdoy@gmail.com 
Suomen Löytötavarapiste / 0600 04401 (1,67 €/min+pvm)

TOIMITUSJOHTAJA

Juhani Merimaa / juhani.merimaa@tavastiaklubi.fi

TUOTANTOVASTAAVA

Pekka Görman / pekka.gorman@tavastiaklubi.fi / +358 (0)50 0706 440

LIIKETOIMINTAJOHTAJA

Nina Hartikainen / nina.hartikainen@tavastiaklubi.fi / +358 (0)40 778 8730

OHJELMAVASTAAVA, LIPUNMYYNTI & MARKKINOINTI

Mikko Merimaa / mikko.merimaa@tavastiaklubi.fi / +358 44 5336533

ILTAVASTAAVA

Mika Hartikainen / mika.hartikainen@tavastiaklubi.fi

ILTAVASTAAVA

Kaisa Halmeenlaakso / production@tavastiaklubi.fi

ILTAVASTAAVA

Olli Tiilikainen / olli.tiilikainen@tavastiaklubi.fi

TALOUSHALLINTO

Ville Merimaa / ville.merimaa@tavastiaklubi.fi

TILANVUOKRAUS & CATERING

Maria Silvasto / maria.silvasto@tavastiaklubi.fi / tapahtumat@tavastiaklubi.fi

TAPAHTUMAVASTAAVA
(festivaalit ja muut ulkotapahtumat)

Maria Silvasto / maria.silvasto@tavastiaklubi.fi

ÄÄNENTOISTO

Antti Kirvesmäki / tekniikka@tavastiaklubi.fi

VALOTEKNIIKKA

Pekka Olava / pekka@olava.fi

BACKLINE CONTACT

Risto Järvelin / Backline Rental Finland

SEMIFINAL

Tomi Hämäläinen / tomi.hamalainen@tavastiaklubi.fi

 

LASKUTUS

Olemme siirtyneet ostolaskujen sähköiseen käsittelyyn ja verkkolaskujen vastaanottoon. Laskutustiedot löydät täältä.

TIETOSUOJASELOSTE

Tavastian tietosuojaseloste