Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Alessandra (NOR)

ke 24.1.
K-18
Tavastia-klubi
19.00 Ovet
20.30 Alessandra

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 26 €
Aika: Ovet klo 19:00

NORJAN EUROVIISUEDUSTAJA ALESSANDRA TAVASTIALLE 24.1.2024

Norjalaislaulaja Alessandra saapuu Helsingin Tavastia-klubille 24. tammikuuta 2024. Alessandran kappale Queen of the Kings avaa tämän vuoden Euroviisujen ensimmäisen semifinaalin Liverpoolissa, ja kappale on kerännyt kuuntelukertoja Spotifyssä jopa 42 miljoonaa. Liput keikalle tulevat myyntiin perjantaina 12.5. klo 14 Tiketissä.

Alessandra Mele on norjalais-italialainen, valtavassa nosteessa oleva poptähti ja laulaja-lauluntekijä. Alessandrasta tuli pikavauhtia tunnettu debyyttisinglensä Queen of Kings ansiosta. Kappale voitti Norjan euroviisukarsintakilpailun Melodi Grand Prixin finaalin ja edustaa kotimaataan vuoden 2023 Euroviisuissa Liverpoolissa. Karsintojen jälkeen kappale on alkanut elää omaa elämäänsä – se nousi Norjassa jo listaykköseksi ja menestyy hyvin Spotify-listoilla ympäri Eurooppaa. Biisi on kerännyt suoratoistoalustoilla yli 42 miljoonaa soittokertaa ja trendaa kuumeisesti myös TikTokissa.

Queen of Kingsin ovat kirjoittaneet Alessandra itse, norjalaissäveltäjä Henning Olerud, haamukirjoittaja Linda Dale ja tuottaja Stanley Fernandez, joka on julkaissut kappaleita muun muassa vuoden 2021 Euroviisutähtien TIXin ja Flo Ridan kanssa.

Alessandra kertoo hitistään, että kappale julistaa itsensä rakastamisen sanomaa. Alessandra tahtoo inspiroida kaikenikäisiä ja -sukupuolisia kuulijoita ilmentämään sisäistä kuninkaiden kuningatartaan.

Hänen rakkautensa musiikkiin ilmeni jo nuorella iällä hänen laulaessaan ja tanssiessaan äidin kokkaillessa lempiartistinsa Frank Sinatran ikivihreiden tahtiin. Jo kuuden vanhana Alessandra osallistui ensimmäiseen laulukilpailuunsa, jonka hän myös voitti laulettuaan ABBA-klassikon Dancing Queen. Kilpailussa Alessandra huomasi rakastavansa esiintymistä ja viihtyvänsä lavalla. Nuoresta iästään huolimatta Alessandra on jo kokenut esiintyjä. Hän osallistui The Voice of Norwayn seitsemännelle kaudelle vuonna 2022, jossa hän sai kiitosta ainutlaatuisesta lauluäänestään ja pääsi live-esiintymisiin saakka.

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!


Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!