Event

Semifinal Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Rosettes, Grande Mahogany

pe 28.4.
K-18
Semifinal
20.00 Ovet
14 €
Ovelta

ROSETTES

Rosettes on Helsingissä alkuvuodesta 2021 perustettu kokoonpano, jonka esikuvat ja vaikutteet tulevat laajasti eri rytmimusiikin genreistä. Tytti Roton, Rosita Aholan, Tatu Kuisman, Markus Hietamiehen, Eero Tarmion ja Jaakko Hietakankaan muodostama yhtye luo musiikkia innoittuen mm. Saden, Lonnie Liston Smithin ja Mariya Takeuchin tuotannoista. Lopputulosta voisi ehkä kuvata psykedeeliseksi soul r&b:ksi – tai välillä joksikin aivan muuksi.

Rosettes on julkaissut kaksi singleä ja seuraava tuplasingle ilmestyy kesän alussa Ultraääni Recordsin kautta – nyt myös fyysisessä muodossa!

GRANDE MAHOGANY

Grande Mahogany matkustaa wah-pedaalin voimin rockin kulta-ajan huuruiseen tykittelyyn, ja uniikista psykedeelisen funkaavasta soundista tunnistettavan artistin debyytti-EP toi viimeistään Grande Mahoganyn kriitikkojen ja underground-rockskenen tietoisuuteen.

Viime vuonna julkaistut singlet “Angle of the Dangle” ja “Crack, No Moe” jatkavat ominaista vankkumatonta anteeksipyytelemätöntä groovea.

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!