Event

Semifinal Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Majesties, The Chiefs, The Dëvilizer

pe 7.4.
K-18
Semifinal
20.00 Ovet
14 €
Ovelta


Majesties

Helsingin kujilta, katulamppujen varjoista, suoraan estradille… Majesties! "Mystiikkaa, svengiä, psykedeliaa" Majesties tarjoilee omaperäisen soundinsa Rock 'n' Rollin rytmejä. Trio yhtye shokeeraa, innostaa ja liikuttaa. Genrerajat yltävät korkeintaan spittareiden kiillottamiseen ja backstagen ovimieheksi. Debyyttialbumi "Wind Cries In The Scarlet Night" julkaistiin heinäkuussa 2022. Majesties on keikkaillut ympäri Suomea ja ensimmäinen ulkomaan rundi tehtiin loppuvuonna. Nyt takaisin kotikentällä ja kotiin tullaan ryminällä!

The Chiefs

Bändin perustivat kuvataiteilijat Jyrki Riekki (laulu) ja Jelina Rahikainen (kitara), ja he toimivat aluksi duona. Tällä hetkellä kokoonpanoon kuuluu myös T.A. Hukka (basso), Street Mike (kitara), Ville Hirvonen (rummut).
"THE CHIEFS, hyvin mahdollisesti Suomen paras (live)bändi."
-Jean Ramsay / mm. RUMBA.”Vähän niinku baarin lattia mutta kaikista parhaimmalla tavalla”
-MUSAMUSA-podcast / Radio Helsinki

The Devilizer

Pohjois-Helsingissä majaileva The Dëvilizer on temppeli rahvaille ja Jörn Donnerin painajainen. Bändi itse kuvailee musiikkiaan eleganttien hienostorouvien viktoriaaniseksi kivitysmusiikiksi.


SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!