Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Tavastian Lauantaidisko

la 17.12.
K-18
Tavastia-klubi
23.30 Ovet

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 11,50 €
Aika: klo 23:30-04:30

Syyskuussa 2009 käynnistynyt huippusuosittu Tavastian Lauantaidisko on Helsingin yöelämän instituutio ja Suomen suosituin popdisko. Kaupungin kovimmat DJ-vetoiset pop/rock/indie-tanssit järjestetään joka lauantai keikkojen jälkeen puolesta yöstä aina puoli viiteen saakka. 

Laaja musiikkilinja painottuu tanssittavaan pop-, rock-, rap-, disko- ja indiemusiikkiin eri muodoissaan, parhaista klassikoista tuoreimpiin hitteihin. Silloin tällöin ohjelmassa on erikoisesiintyjiä ja yllätysvieraita. DJ-ohjelmaa on myös alakerrassa Semifinalin puolella, joka tarjoaa rauhallisemman vaihtoehdon Tavastian hulinalle.

Lauantaidiskon lipunmyynti alkaa klo 23.30, ja Tavastian tanssilattia avataan puolen yön aikoihin. Lippuja myydään aina myös ovelta.


Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!


Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!