Event

Semifinal Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Sebastian Noto, Tactic L, LOLA

la 19.11.
K-18
Semifinal
19.00 Ovet
21.00 Sebastian Noto
20.15 Tactic L
19.30 LOLA

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 13,50 €
Aika: Ovet klo 19:00

Sebastian Noto saapuu Semifinaliin marraskuussa!


SEBASTIAN NOTO

Sebastian Noto on yksi uuden sukupolven lahjakkaimpia kehittyviä pop-ääniä, niin taidoiltaan kuin tyyliltään. Hän kuuluu ikäluokkaan, joka kanavoi moderneja globaaleja pop- ja R&B-vaikutteita sulattaen ne saumattomaksi osaksi omaa ilmaisuaan. Noto on yksi nimistä, jotka tulevat lähivuosina viemään suomalaista pop-musiikkia yhä lähemmäs kansainvälisiä standardeja. Taitavana laulajana ja luontevana esiintyjänä Sebastian tarjoilee keikoillaan lämmintä ja helposti lähestyttävää tunnelmaa bändinsä tukemana.

TACTIC L

Vaihtoehtoista pop ja R&B -musiikkia tekevä Tactic L on yksi levy-yhtiö Capitol Recordsin tulokkaista. Ennen levytyssopimusta artisti on julkaissut omakustanteena singlen Malibu, sekä vieraillut Sexmanen ja williamin kappaleilla. Artisti tunnetaan edellämainittujen lisäksi kappaleista saat mut tuntee, loppuu ja illat, sekä uusimmasta julkaisusta avaruuteen (feat. Heviteemu & Figaro).

Samettiääninen Tactic L kertoo musiikkinsa olevan tunnelukkojen räjähtämisistä syntyneitä teoksia. Hän kuvailee artistipersoonaansa synkäksi ja arvaamattomaksi, eikä arastele tuoda taiteessaan esiin myös haavoittuvaisuuttaan. Haavottuneisuus ja rehellisyys näkyy myös artistin tuoreella debyyttialbumilla. Tactic L kuvailee ”carnelia”-albumin kahdeksan kappaleen kokonaisuutta terapeuttiseksi matkaksi, jonka päätepiste on kuitenkin toiveikas. Hän uskoo albumin pitävän sisällään jotain parantavaa ja puhdistavaa.

LOLA

LOLA on 24-vuotias itsenäinen artisti Helsingistä ja yksi tämän hetken kiinnostavimmista kansainvälistä uraa tavoittelevista tulokkaista. LOLA:n musiikki on englanniksi ja edustaa RnB/Soul/Pop tyylilajia. Kappaleet lumoavat koukuttavilla melodioilla ja sanoituksilla. LOLA julkaisi ensimmäisen EP:nsä “lost tapes” keväällä 2022.

SEMIFINALIN turvallisuusohje 

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!