Event

Semifinal Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Juhlat (levyjulkkarit), Rohkeat kuvat, The Snake

pe 21.10.
K-18
Semifinal
20.00 Ovet
20.30 The Snake
21.30 Rohkeat Kuvat
22.30 Juhlat

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 13,50 €
Aika: Ovet klo 20:00

Juhlat saapuu juhlimaan levyjulkkareitaan Rohkeiden kuvien ja The Snaken kanssa! 


JUHLAT

2000-luvun alun radiohiteistä, vahvoista teksteistä sekä amerikkalaisesta aikuisrokistakin inspiraatiota ammentava indiepop-yhtye Juhlat on kipuamassa kotimaisen indiemusiikkikentän keskiöön. Yhtyeen debyyttialbumi "Näättekö tekin tätä unta?" julkaistaan lokakuussa. Levyltä ennakkoon on julkaistu singlet "Kaikki on hetken sinistä", "Tulikuuma kaupunki" sekä "Helminauha", josta Rumba kirjoitti: "Kesäisen villi tunnelma rakentaa biisiin juuri sen täydellisen ajattoman ja autuaan ilmapiirin, joka muuttaa parhaiden ystävien kanssa vietetyn kesäyön ajaksi ihmisen sieluun asumaan." Levyn julkaisua juhlitaan 21.10. Semifinalissa.

ROHKEAT KUVAT

Rohkeat kuvat on viisihenkinen indierockyhtye Helsingistä. Yhtye soittaa kaunista, raastavaa ja äkäistä rock-musiikkia, jossa kuuluu kaikuja 90-luvun vaihtoehtorockista ja 00-luvun suomirockista. Kahden vuorottelevan solistin bändi tarjoaa myös 2020-luvun katkeransuloisimmat kertosäkeet ja kauneimmat kitarat.

Rohkeat kuvat julkaisi toisen albuminsa ”Ei se ahdista meitä” helmikuussa 2022 ja albumin singlelohkaisut ”Mayday”, ”Kaupunki” ja ”Anteeksi” ovat saaneet kiitettävästi radiosoittoa. Esikoislevynsä ”Hauskaa, mutta ei koskaan enää” yhtye julkaisi syyskuussa 2020. Albumin kappale ”Joo” valittiin Radio Helsingin äänestyksessä viralliseksi kesähitiksi 2020. Julkaisijana molemmille albumeille toimi Soit Se Silti.

THE SNAKE

The Snake on vuonna 2020 Helsingissä perustettu Imatra-Porvoo-Oulu akselin rakkauslapsi. Yhtye yhdistelee musiikissaan ysärin vaihtoehtorokkia ja 60-luvun parhaisiin juttuihin. Rujonkaunista vellontaa jostain Velvetsien ja Smashing Pumpkinsin välimaastosta. Yhtye työstää paraikaa debyyttilevyään.


SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!