Event

Semifinal Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

PAMELA, NICHOLAS X

la 15.10.
K-18
Semifinal
19.00 Ovet
19.45 PAMELA
20.45 NICHOLAS X

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 15 €
Aika: Ovet klo 19:00

PAMELA ja NICHOLAS X saapuvat Semifinaliin lokakuussa! 

PAMELA

PAMELA on Etenee Records -hittitehtaan tuorein kiinnitys. Duon muodostavat jyväskyläläislähtöiset Valentin ja KR!M, joiden omakohtaisista tarinoista syntyvää musiikkia ei kannata lokeroida minkään tietyn genren alle. Parhaiten heitä kuvaa levy-yhtiön kuvailu: ”rumia rakkaustarinoita kauniilla melodioilla”.

Kaksikon ensimmäiset singlet En oo ainoo, Katoan ja Terapiaa ilmestyivät syksyllä 2021. Tsekkaa jälkimmäisenä mainittu veto ohesta musavideona ja tutustu meininkiin vaikkapa Spotifyssa! Sittemmin heiltä on ilmestynyt myös singlet Selkäranka ja Ei täs mitään häviä, minkä lisäksi duo aloitti keikkailun.

NICHOLAS X

Sonyn alaiselle Monopoli Music -lafkalle levyttävä NICHOLAS X on herättänyt viime vuosien aikana kiinnostusta suorasanaisella ja säröisen tuoreella materiaalillaan. Hänen ensimmäinen EP:nsä ”Diagnoosi” ilmestyi keväällä 2021. Yhteensä artistilta on julkaistu jo kymmenkunta biisiä, joista tunnetuimpina YleX:n radiosoittoonkin päätyneet singlet Pakoon Pariisiin ja Onnellisuuspilleri sekä musavideonkin ympärilleen saanut Romeo & Julia. Ennen soolouraansa NICHOLAS X on vaikuttanut vuosia eri metallibändeissä, minkä myötä takana on poikkeuksellisesti satoja keikkoja jo entuudestaan.

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!