Event

Semifinal Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

The Vantages, Airi's

pe 11.11.
K-18
Semifinal
20.00 Ovet
20.45 Airi's
21.45 The Vantages

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 12 €
Aika: Ovet klo 20:00

The Vantages saapuu marraskuussa Semifinaliin!


THE VANTAGES

70-luvun rokkia ja 2000-luvun alun gootti-nostalgiaa yhdistelevä indie rock yhtye The Vantages tuo marraskuussa shownsa Semifinaliin.  2020 perustettu yhtye työstää tällä hetkellä debyyttialbumiaan, josta ensimmäinen maistiainen “Leather Jacket” julkaistiin toukokuussa.

AIRI'S

Airi's on vuonna 2019 perustettu viisihenkinen indie rock -bändi Espoosta, jonka musiikki käsittelee ahdistuneisuutta, onnellisuutta ja rakastumista erilaisista näkökulmista. Biiseissä kuullaan vaikutteita muun muassa ysärirockista, progesta ja big band-sovituksista. Bändi on julkaissut 7 singleä ja yhden EP:n, ja ensimmäinen kokopitkä albumi ”Kind Little One” julkaistiin elokuussa 2022.

Vuoden 2020 single ”Tranquilizing” on soinut Suomessa YleX:llä ja kevään 2021 single ”The Sky” sai radiosoittoa aina Briteissä ja Jenkeissä asti, muun muassa legendaarisen DJ Rodney Bingenheimerin show’ssa SiriusXM-kanavalla.

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!