Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Juustopäät, Likaiset Pikkarit

to 16.6.
K-18
Tavastia-klubi
19.00 Ovet
19.30 Likaiset Pikkarit
20.30 Juustopäät

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 18 €
Aika: Ovet klo 19:00

Love Is Punk Records ylpeänä esittää: Juustopäät ja Likaiset pikkarit Tavastialla – punkrockia ilman turhia lisäaineita

Juustopäät laittoivat isoimman vaihteen päälle järjestyksessään kuudennella albumillaan Mitä järkee!, joka julkaistiin huhtikuussa. Levyn viimeisimmästä radiosinglestä Taas kusit kaiken on tullut radiohitti Suomirockilla ja se on nostettu useille Spotifyn soittolistoille. Kappaleella vierailee myös Likaisten Pikkareiden laulaja Nipe.

Aikoinaan kolmen espoolaisteinin perustama punk-yhtye Juustopäät nousi 1990-luvulla suureen suosioon, teki satoja keikkoja, julkaisi neljä albumia ja myi kultaa. Juustopäiden tunnetuimpia hittejä ovat Voit sä lopettaa?, Kun tyttö rakastui punkkariin ja Joki.

Nyt Juustopäät suuntaavat Tavastialle Likaisten Pikkarien kanssa, joka on julkaisemassa debyyttialbumiaan syksyllä ja joka tunnetaan näyttävistä esiintymisistään. Yhtye on soinut YleX:n taajuudella ja on valittu kanavan Nosteessa-artistiksi.

Juustopäät ja Likaiset Pikkarit levyttävät Love Is Punk -levy-yhtiölle, joka on riippumaton suomalainen label. Love Is Punk julkaisee monipuolista punk-vaikutteista musiikkia genrerajoista piittaamatta.


***
Tavastian turvallisuusohje:

    Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

    Saavutettavuus:

    Tapahtumapaikka on esteetön.

    ** 

    Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

    Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

    Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

    Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

    Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!