Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Tavastian Lauantaidisko

la 21.5.
K-18
Tavastia-klubi
23.30 Ovet

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 11,50 €
Aika: klo 23:30-04:30

Syyskuussa 2009 käynnistynyt huippusuosittu Tavastian Lauantaidisko on Helsingin yöelämän instituutio ja Suomen suosituin popdisko. Kaupungin kovimmat DJ-vetoiset pop/rock/indie-tanssit järjestetään joka lauantai keikkojen jälkeen puolesta yöstä aina puoli viiteen saakka. 

Laaja musiikkilinja painottuu tanssittavaan pop-, rock-, rap-, disko- ja indiemusiikkiin eri muodoissaan, parhaista klassikoista tuoreimpiin hitteihin. Silloin tällöin ohjelmassa on erikoisesiintyjiä ja yllätysvieraita. DJ-ohjelmaa on myös alakerrassa Semifinalin puolella, joka tarjoaa rauhallisemman vaihtoehdon Tavastian hulinalle.

Lauantaidiskon lipunmyynti alkaa klo 23.30, ja Tavastian tanssilattia avataan puolen yön aikoihin. Lippuja myydään aina myös ovelta.

Levyissä lauantaina 21.5. Erkko & Mini. Semifinalissa Luna

***

Tavastian turvallisuusohje:

    Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

    • Pese kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi. Käsidesiä on tarjolla sisääntulon yhteydessä sekä muissa asiakastiloissa.
    • Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.
    • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Kasvomaskeja on saatavilla myös baarissa.