Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Tavastian Lauantaidisko

la 14.5.
K-18
Tavastia-klubi
23.30 Ovet

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 11,50 €
Aika: klo 23:30-04:30

Syyskuussa 2009 käynnistynyt huippusuosittu Tavastian Lauantaidisko on Helsingin yöelämän instituutio ja Suomen suosituin popdisko. Kaupungin kovimmat DJ-vetoiset pop/rock/indie-tanssit järjestetään joka lauantai keikkojen jälkeen puolesta yöstä aina puoli viiteen saakka. 

Laaja musiikkilinja painottuu tanssittavaan pop-, rock-, rap-, disko- ja indiemusiikkiin eri muodoissaan, parhaista klassikoista tuoreimpiin hitteihin. Silloin tällöin ohjelmassa on erikoisesiintyjiä ja yllätysvieraita. DJ-ohjelmaa on myös alakerrassa Semifinalin puolella, joka tarjoaa rauhallisemman vaihtoehdon Tavastian hulinalle.

Lauantaidiskon lipunmyynti alkaa klo 23.30, ja Tavastian tanssilattia avataan puolen yön aikoihin. Lippuja myydään aina myös ovelta.


***

Tavastian turvallisuusohje:

    Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

    • Pese kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi. Käsidesiä on tarjolla sisääntulon yhteydessä sekä muissa asiakastiloissa.
    • Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.
    • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Kasvomaskeja on saatavilla myös baarissa.