Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Monster Magnet (USA), Saint Agnes (UK)

la 9.7.
K-18
Tavastia-klubi

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 42,50 €
Aika: Ovet klo 19:00

HUOM! Monster Magnetin lauantaille 9. heinäkuuta suunniteltu keikka joudutaan siirtämään terveydellisistä syistä.

Työstämme parhaillaan uutta päivämäärää ja tiedotamme siitä heti, kun se on mahdollista. Kun uusi päivämäärä on tiedossa, aukeaa myös mahdollisuus lippujen palauttamiseen. Pahoittelemme muutoksia!


STONER-ROCK-SUURUUS MONSTER MAGNET SAAPUU TAVASTIALLE

Yhdysvaltalainen stoner rock -yhtye Monster Magnet palaa tienpäälle ja saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen liki kymmeneen vuoteen kesällä 2022. 

Nokkamies Dave Wyndorfin New Jerseyssä vuonna 1989 perustama Monster Magnet on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä genrensä menestyksekkäimmistä ja vaikutusvaltaisimmista yhtyeistä. Avaruusrokkarien viime visiitin jälkeen yhtye on julkaissut kolme albumia, viimeisimpänä tänä vuonna ilmestyneen ”A Better Dystopia” -nimeä kantavan cover-albumin, joka on nokkamies Wyndorfin mukaan lapsuuden soittolista ja kuvaus pandemia-ajan kaaoksesta.

Tavastialla kuullaan toki myös biisejä yhtyeen neljältä ensimmäiseltä klassikkoalbumilta. Illan avaa nousukiidossa oleva lontoolaisyhtye Saint Agnes.

***

Tavastian turvallisuusohje:


  Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

   Saavutettavuus:

   Tapahtumapaikka on esteetön.

   Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

   ***

   Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

   Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

   Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

   Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

   Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!