Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Pekko Käppi & K:H:H:L ystävineen

ke 29.6.
K-18
Tavastia-klubi
19.00 Ovet
20.30 Pekko Käppi & K:H:H:L ystävineen

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 22 €
Aika: Ovet klo 19:00

Pekko Käppi & K:H:H:L on tamperelainen, Suomen folkrocktaivaan nykyhetken kuumin ja kovaäänisin nelikkö. Yhtye perustettiin laulaja-lauluntekijä Pekko Käpin Rammat Jumalat levyn ilmestyttyä vuonna 2013. Sittemmin yhtye on tehnyt neljä levyä, saaneet moisista kiitosta sekä kiertäneet planeettaamme ristiin rastiin. Arvostettu englantilainen musiikkijulkaisu kuvaili yhtyettä lauseella: ”T. Rex of Finland”.

Yhtye on toiminut pitkään tamperelaisen sanoittajan, ”esoteeriseksi Gösta Sundqvistiksi” luonnehditun Toni Tapanisen kanssa, jonka kauniit pohjoista gotiikkaa sekä olevaisuuden mosaaikkipeilimaailman mantramaisia sirpaleita pärskyvät tarinat sulautuvat mitä mainiommilla tavoilla yhtyeen orgaaniseen voimaan, jota ei voi pysäyttää ja joka saa sielusi pikkulinnun tanssimaan.

Tavastian keikka toteutuu erikoiskokoonpanolla, sillä lavalla nähdään myös Laura Moisio, Jussi Jaakonaho sekä Kielo Kärkkäinen.

Illan kokoonpano:

Pekko Käppi
Nuutti Vapaavuori
Tommi Laine
Gilbert Kuppusami
Jussi Jaakonaho
Laura Moisio
Kielo Kärkkäinen

HUOM! Keikka on siirtynyt. Uusi päivä on keskiviikko 29.6.2022.

Ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Jos uusi päivä ei sovi, liput voi palauttaa Tikettiin 28.2.2022 mennessä. Palautetuista lipuista peritään lippukohtainen käsittelymaksu.

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja .


***

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!

***

Tavastian turvallisuusohje:


    Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

    Saavutettavuus

    Tapahtumapaikka on esteetön.

    Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi