Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Josh Rouse (USA), Vetiver (USA)

ti 1.3.
K-18
Tavastia-klubi
19.00 Ovet

Mennyt tapahtuma

Tapahtuma peruttiin
Hinta: alk. 24 €
Aika: Ovet klo 19:00

Tapahtuma on peruuntunut.

Voit palauttaa liput tällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 14.03.2022 mennessä.

Peruutetun / siirretyn tapahtuman lipun palautuksissa pidätetään lippukohtainen palvelumaksu.


***

JOSH ROUSE JA VETIVER MAALISKUUSSA HELSINKIIN

Luvassa on ainutlaatuinen erikoisilta, kun kaksi Amerikan indiepiirien hienointa laulaja-lauluntekijää, Josh Rouse ja taiteilijanimellä Vetiver tunnettu Andy Cabic saapuvat Helsingin Tavastia-klubille. He soittavat yhteisillan, jossa molemmat antavat maistiaisia laajasta ​​indierock ja -folk -tuotannoistaan. 

Vuonna 1998 julkaistun debyyttialbuminsa "Dressed Up Like Nebraska" jälkeen Josh Rouse on vakiinnuttanut asemansa yhtenä sukupolvensa parhaista laulaja-lauluntekijöistä, ja on niitannut itsensä juurevan ja älykkään amerikan popin kärkinimien listalle. Rouse on julkaissut uransa aikana yhteensä 13 studioalbumia – viimeisimpänä joulualbumi "The Holiday Sounds of Josh Rouse" vuonna 2019 – työskennellyt mm. Lambchopin Kurt Wagnerin kanssa ja kiertänyt Grant-Lee Phillipsin, Mark Eitzelin, Aimee Mannin ja Vic Chesnuttin kanssa.

"Joka kerta kun olen tehnyt levyn, olen yrittänyt tehdä siitä erilaisen kuin viimeksi", Rouse sanoo.

”Minua on aina kiehtonut erilaisen musiikkityylit. Mutta loppujen lopuksi, vaikka kuinka eklektistä yritän siitä tehdä, ääneni ja melodinen herkkyys sitovat asiat yhteen”, hän jatkaa.

Andy Cabic on amerikkalainen lauluntekijä Vetiver-nimen takana. Cabic teki itsensä tunnetuksi Kalifornian folkskenessä 2000-luvun alussa julkaistessaan ensimmäisen nimikkoalbuminsa, mikä johti yhteistyöhön ja konsertteihin Devendra Banhartin ja Joanna Newsomin kanssa. San Franciscon kaupunkikulttuuria Vetiver on vuodattanut jo seitsemään studioalbumiinsa, joista uusin lisäys, lempeä ja melodinen "Up on High", julkaistiin vuonna 2019. Hän on kiertänyt muun muassa Wilcon, Fleet Foxesin ja The Shinsin kanssa.