Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Särre - 20 vuotta Kohti Unelmii

to 21.10.
K-18
Tavastia-klubi
19.00 Ovet
20.30 Särre

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 27 €
Aika: Ovet klo 19:00

SÄRRE - 20 VUOTTA KOHTI UNELMII - JUHLAKEIKKA JA LEVYJULKKARIT TAVASTIALLA TO 21.10.

Mittavan uran suomalaisen räpin kentällä tehneen Särren ensimmäisistä levytyksistä on kulunut jo 20 vuotta! Juhlan kunniaksi Särre järjestää Helsingin Tavastialla juhlakeikan torstaina 21.10. Samalla juhlitaan 8.10. julkaistavan Särren toisen sooloalbumin “Kohti unelmii” julkaisua.

Suomiräpin pioneerityötä tehnyt Särre on tehnyt käytännössä kaikkea, mitä suomalaisen hiphopin kentällä voi tehdä. Englannin kielellä Särre on tehnyt tiedostavaa 2000-luvun alun räppiä ja voittanut räpin Suomen mestaruuden. Suomeksi Särreä on kuultu suositussa Loost Koos -yhtyeessä, Freerap-freestylekollektiivissa, vierailijana useilla julkaisuilla sekä soolouralla, jolla on syntynyt mm. platinahitti Hesan naiset. Oman musiikin ohella Särre eli Miika Särmäkari on toiminut Basso-lehden päätoimittajana, useiden podcastien juontajana sekä levy-yhtiö Rutiluksen vetäjänä.

Uudella “Kohti unelmii” -albumilla Särre järjestää bileet, jonne kaikki on kutsuttu. Albumi ja siltä julkaistut singlet “Bööna feat. Jada Kingdom & VG+”, “Elämä on vitun jees feat. Kari Tapiiri”, ”J Lo feat. Kani” sekä “Kun mä astun taas laivaan feat. Marko Haavisto & Dxxxa D” vievät räppiä yllättäviin crossover-kohtaamisiin eri genrejen kanssa.

Särren 20 vuotta kohti unelmii -juhlakeikalla kuullaan ja nähdään tunnelmia artistin koko uran varrelta. Lavalla vierailee myös Särren kanssa samoissa kokoonpanoissa vaikuttaneita ja yhteistyötä tehneitä artisteja. Jos suomiräpin historia, nykypäivä tai tulevaisuus kiinnostaa, ei tätä keikkaa kannata jättää väliin!


*

Tavastian turvallisuusohje:

  Tavastialla minimoimme tartuntariskiä vähentämällä asiakaspaikkoja sekä noudattamalla annettuja hygieniamääräyksiä taaten näin asiakkaillemme turvallisen keikkakokemuksen.

  Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

  • Muista turvavälit ja vältä lähikontaktia muiden asiakkaiden sekä henkilökunnan kanssa.
  • Pese kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi. Käsidesiä on tarjolla sisääntulon yhteydessä sekä muissa asiakastiloissa.
  • Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.
  • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Kasvomaskeja on saatavilla myös baarissa.

  Saavutettavuus:

  Tapahtumapaikka on esteetön.

  ** 

  Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

  Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

  Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

  Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

  Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!