Event

Tavastia Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki Finland

Von Hertzen Brothers - 20th Anniversary

pe 26.11.
K-18
Tavastia-klubi
20.00 Ovet
21.30 Von Hertzen Brothers

Mennyt tapahtuma

Hinta: alk. 34,50 €
Aika: Ovet klo 20:00

Tavastian turvallisuusohje:

    Tavastia-klubilla on kaikissa tapahtumissaan toistaiseksi käytössä koronapassi.

    Koronapassi luetaan ovella. Myös henkilöllisyystodistus tarkastetaan koronapassin luennan yhteydessä.

    Varaudu normaalia pidempään jonotukseen. Erityisesti loppuunmyydyillä keikoilla jonoon kannattaa tulla tuntia ennen soittoaikaa.

    Ota koronapassi, henkkarit sekä lippusi esille jo ennen omaa vuoroasi jonotuksen sujuvoittamiseksi. Säädä puhelimesi näyttö kirkkaalle, jotta sähköisen passin lukeminen onnistuu.

    Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja.

    Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus: www.kanta.fi/koronapassi.

    Lisätietoja: [email protected]


    Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

    • Pese kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi. Käsidesiä on tarjolla sisääntulon yhteydessä sekä muissa asiakastiloissa.
    • Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.
    • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Kasvomaskeja on saatavilla myös baarissa.


***

VON HERTZEN BROTHERS 20-VUOTISJUHLAKIERTUEELLE

Kotimaisen rockin eturintamaan lukeutuva Von Hertzen Brothers juhlistaa 20-vuotista uraansa Suomea halkovalla kiertueella loppusyksyn ajan.

En koskaan kuvitellut, että meidän 20-vuotisjuhlavuodelle löytyisi muuta syytä juhlia kuin se, että ollaan saatu tehdä ja esittää musaamme kaikki nämä vuodet. Nyt tuntuu kuitenkin siltä, että esittävän taiteen merkitys on elämissämme, tai ainakin omalla kohdallani, suurempi ja arvokkaampi kuin olen ajatellut. Vanha sanonta kuuluu, että meidän tulisi olla kuin pikkulintu oksalla, joka on aina valmiina pyrähtämään ilmaan, jos oksa katkeaa. Pandemia ei ainoastaan katkaissut meidän alamme oksaa vaan kaatoi kaikki puut. Siitä syystä palaaminen elävän musan ääreen tuntuu nyt jotenkin extra-hyvältä ja tärkeältä. Toivottavasti tämä nautinnollinen fiilis, mitä koko bändimme kanssa kannamme kirkkaana sykkeenä sydämissämme, välittyy näillä juhlakeikoillamme”, kiertuetta malttamattomana odottava laulaja-kitaristi Mikko von Hertzen sanoittaa yhtyeen tunnelmia.

Kitaristi Kie von Hertzen lupaa yhtyeen esittävän monipuolisesti niin vanhempaa kuin tulevalta kahdeksannelta albumilta löytyvää tuoretta musiikkia: ”Eiköhän tässä koronan takia ole jo mennyt ohi riittävästi elämän merkkipylväiden juhlistamisia ihmisten kanssa yhdessä. Kiertueen keikoille on 20v-teeman alla hauska poimia mukaan vanhempaa, harvinaisempaa matskua ja palamme tietty halusta viimein esitellä jengille vähintäänkin muutamia ihan uunituoreita VHB- stygejäkin. Ihmiset, let´s born and burn again!

Veljesten Mikko, Kie ja Jonne von Hertzenin lisäksi kokoonpanossa vaikuttavat Sami Kuoppamäki (rummut) ja Robert Engstrand (koskettimet).


***

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!

**


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi